18 / 04 / 2024

Alanya'da turizm ve emlak yatırımında kayıp olmayacak!

Alanya'da turizm ve emlak yatırımında kayıp olmayacak!

İran'da yoğun temaslarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm ve inşaat sektörüyle ilgili ikili görüşmeler yaptı. İki sektörde yatırım kaybı olmayacak.



9. Tahran Uluslararası Turizm Fuarı için İran'ın Başkenti Tahran'a giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fuar kapsamında son dönemlerde Rusya ile yaşanan kriz sebebiyle turizmde ve emlak sektöründe ortaya çıkacak olan yatırım kayıplarının önüne geçmek adına çeşitli temaslarda bulundu. Bu bağlamda hem fuarı ziyaret edip hem de İran'lı iş adamları, Seyahat Acentaları yetkilileriyle ve yatırımcılarla bir araya gelen Yücel Alanya'nın ortadoğu pazarından payını alması adına girişimlerde bulundu. Temasları sırasında İran'ın tanınmış inşaatçılarından olan Ali Shalpush ile biraraya gelen Yücel Shalpush'u Alanya'ya yatırım yapmaya davet etti. Ayrıca Yücel Alanya'daki inşaat sektörü hakkında bilgi alışverişi yaptı. 


ALANYA'YA İNECEK HER UÇAK ÖNEMLİ


Fuar kapsamında standartları gezip bilgi alan Başkan Yücel, kötü geçmesi beklenen 2016 sezonu öncesi Alanya'ya gelecek olan her turistin ve inecek her uçağın önemine dikkat çekti. Hükümetin açıkladığı, her uçak için 6 bin dolar desteğin uçuşları her ne kadar teşvik etse de yeterli olmayacağına vurgu yapan Yücel, İran'da faaliyet gösteren havayolu şirketlerinden olan Amitis Seyahat Acentası müdürü Ali Shafibeik'le Alanya'ya yapacakları uçuşlar hakkında görüşüp söz aldı. Fuar kapsamında yaptığı çalışmalar sonrası Alanya'ya dönecek olan Yücel, ALTAV ve ALTİ D öncülüğünde Alanya'daki tüm dernek ve STK'ları tanıtım ve reklam konusunda aktif göreve çağırdı. 



Alanya Postası Gazetesi


Geri Dön