28 / 03 / 2024

Alanya'nın kırsal mahallelerinin çehresi değişiyor!

Alanya'nın kırsal mahallelerinin çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in uyguladığı projelerle kentteki kırsal mahalleler modern bir görünüme kavuşuyor.




Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in uyguladığı projelerle kırsal mahalleler modern bir görünüme kavuşuyor. Mahmutseydi Mahallesi’nden sonra Uğurlu ve Bıçakçı Mahallelerinde de meydan düzenlemesi yapılıyor.



BIÇAKÇI VE UĞURLU MAHALLESİ SOSYAL AKTİVİTE ALANLARI


 


Alanya Belediyesi’nin hizmetleri ile kırsal mahallelerin çehresi değişiyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile uygulanan projeler mahallelerde modern bir görünüm sağlanırken, vatandaşların düğün, toplantı ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği alanlar da kazandırılıyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutseydi Mahallesi’nde uygulanan meydan düzenleme çalışmalarından sonra Uğurlu ve Bıçakçı Mahallesinde de meydan düzenleme çalışması başlatıldı.


 


 


BAŞKAN YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLERİ KARŞILIYORUZ”


 


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her bölgede olduğu gibi kırsal mahallelerden gelen talepleri de karşıladıklarını belirterek şunları söyledi; “Merkez mahallelerde yapılan hizmetlerin yanı sıra, kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımızdan gelen talepleri de karşılıyoruz. Alanya’mızın her noktasında halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.





Alanya Belediyesi



Geri Dön