25 / 04 / 2024

Albaraka Türk’ün gayrimenkulleri yüzde 0.99 kar payıyla satılıyor!

Albaraka Türk’ün gayrimenkulleri yüzde 0.99 kar payıyla satılıyor!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık, yüzde 0.99 kar payı fırsatıyla Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkardı.



DRKEE Consultancy & Danışmanlık Albaraka Türk Bankasının gayrimenkul portföyünü cazip kredi fırsatıyla satışa çıkardı. Albaraka Türk’ün gayrimenkul portföyü alırken kazanmak isteyenler için yüzde 0.99 kar payı fırsatıyla satılıyor.

2015 yılından bu yana ayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren DRKEE Consultancy & Danışmanlık, Albaraka Türk’ün portföyünde bulunan gayrimenkulleri cazip fırsatlarla satıyor. 

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, yatırımcılara alırken kazandıran bu gayrimenkullerin cazip fiyatlarının yanı sıra yüzde 0.99 gibi çok cazip kar payı fırsatıyla satışa çıkardığını açıkladı.

Albaraka Türk’ün portföyünde bulunan yüzlerce gayrimenkulün İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin çeşitli şehirlerde bulunduğunu söyleyen İsafça, yatırımcısına alırken kazandıran bu gayrimenkullerin kazançlı yatırım yapmak isteyenler için fırsat niteliği taşıdığını belirtiyor.
 


Geri Dön