26 / 04 / 2024

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.



Alfemo, Kuşadası'nda Alfemo ve Kids&Teens mağazalarını açtı.


Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazalarının açılışı, törenle yapıldı.


Açılış törenine, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, şirket yöneticileri ve çalışanları da katıldı. Törende konuşan Davulcuoğlu, şunları kaydetti:


"Dünya standartlarında bir mağazacılık anlayışının ürünü olan Alfemo Home Concept ile yatırımlarına ocak ayı itibarıyla hız kazandırdığımız, hem yatırımcı hem tüketici tarafından büyük ilgiyle karşılanan, orijinal Disney lisanslı ürünleri ve Türkiye'nin ilk ve tek E0 belgeli, en sağlıklı bebek mobilyalarını satışa sunduğumuz Kids&Teens bebek, çocuk ve genç odası mağazalarımızı Türkiye'nin dört bir yanına taşımaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.


Büyüme stratejimiz doğrultusunda her geçen gün gücümüze güç katıyor, ailemizi genişletiyoruz. Yeni yurt içi ve yurt dışı mağazalarımızla büyürken, gerek tüketiciye desteğimizle gerekse yatırımlarımızla 20. yılımıza doğru sektör liderliğine emin adımlarla yaklaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu büyüme sürecimizde böyle güzel bir yatırıma girerek ailemize katılan değerli iş ortağımız İnanç Ailesi'ne teşekkür ediyor, yeni mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum."


AA


Geri Dön