26 / 04 / 2024

Ali Kolat: Kırıkkale'de 297 proje devam ediyor!

Ali Kolat: Kırıkkale'de 297 proje devam ediyor!

Kırıkkale İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Ali Kolat başkanlığında yapıldı. Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, kent genelinde yürütülen toplam proje sayısının 297 olduğunu dile getirdi...




Kırıkkale İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Ali Kolat başkanlığında yapıldı. Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, kent genelinde yürütülen toplam proje sayısının 297 olduğunu söyledi. 


İl genelinde yürütülen toplam proje sayısının 297 adet olduğunu açıklayan Vali Ali Kolat, proje bedellerinin toplamının 1 milyar 860 milyon 596 bin 880 TL, önceki yıllardaki projeler için yapılan toplam harcama miktarının da 823 milyon 410 bin 259 TL olduğunu açıkladı. Kolat ayrıca 2013 yatırım programında yer alan ödeneğe göre nakdi gerçekleşme oranının yüzde 75, gelen ödeneğe göre nakdi gerçekleşme oranının ise yüzde 73 seviyesinde olduğunu kaydetti. 


Vali Kolat konuşmalarının devamında Silah İhtisas OSB'nin Kırıkkale için çok önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek devam eden çalışmalar konusunda kurumların üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. Vali Kolat konuşmalarım şu şekilde sürdürdü: "Silah İhtisas OSB çalışmaları devam ediyor. İmar uygulamaları yapılmıştır. Bu konuda kurumlar üzerine düşeni yapmalıdır.  Silah İhtisas OSB, ilimiz için önemli bir projedir" dedi. 


Posta Ankara



Geri Dön