25 / 04 / 2024

Ali Kolat: Kırıkkale'de kapanacak beldelerdeki hizmetler aksamayacak!

Ali Kolat: Kırıkkale'de kapanacak beldelerdeki hizmetler aksamayacak!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kapanacak olan 12 beldede yaşayanların endişe etmemesi gerektiğini, hizmetlerin aksamayacağını söyledi. Vali Kolat, 30 Mart’ta kapanacak olan 12 belde belediye başkanı ve il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi...




Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kapanacak olan 12 beldede yaşayanların endişe etmemesi gerektiğini, hizmetlerin aksamayacağını söyledi. 


Vali Kolat, 30 Mart’ta kapanacak olan 12 belde belediye başkanı ve il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi. Vali Kolat, Hamzalı, Hisarköy, Irmak, Kılıçlar, Karaahmetli, Koçubaba, Kulaksız, Büyükavşar, Güzelyurt, Büyükyağlı, Konur ve Köprüköy belediye başkanlarına il genel meclis üyelerine teşekkür belgesi verdi.


Başkanlara ve il genel meclis üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kolat, birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’yi iyi noktaya getirmek için çalıştıklarını söyledi. 


Kentte çalışmaların olumlu yönde ilerlediğini belirten Kolat, “Kırıkkale’de yapılan hizmetleri kutsal sayıyoruz. İlçelerimize, beldelerimize ve köylerimize hizmet götürmeyi kutsal bir görev sayıyoruz. Baktığımız zaman Kırıkkale’de İl Özel İdare ve diğer çalışmalar olumlu yönde ilerliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceğiz. Beldelerin endişesi olmasın, hizmetler aksamayacak ve hizmetlerin üstüne koyarak devam edeceğiz. Yine Valiliğimizin kapısı sizlere sonuna kadar açık olacak. Sizlerin tecrübe ve bilgilerinizden yararlanacağız.” dedi. 


Köylerde devlet tarafından başlatılan birçok proje ile çalışmaların tamamlandığını ve halen devam eden çalışmaların da olduğunu bildiren Kolat, köylerde önemli bir sorunun olmadığını kaydetti. 



Kırıkhan Olay


Geri Dön