28 / 03 / 2024

kapatılan beldelerde belediye hizmeti neresi verecek

kapatılan beldelerde belediye hizmeti neresi verecek

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kapanacak olan 12 beldede yaşayanların endişe etmemesi gerektiğini, hizmetlerin aksamayacağını söyledi. Vali Kolat, 30 Mart’ta kapanacak olan 12 belde belediye başkanı ve il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi...

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri alınır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a giriş yapmak isteyen kişiler bazı durumlarda “hesabın kapatıldı” ikazıyla karşılaşabiliyorlar.

TMSF'den kapatılan 'evim şirketleri' için 698 milyon lira! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kapatılan evim şirketlerinin tasfiye komisyonlarına 698 milyon Türk Lirası aktarıldı. İşte detaylar...

Salgın nedeniyle kapatılan gıda devinin fabrikası yeniden faaliyete girecek

Dünyaca ünlü İtalyan çikolata üreticisi Ferrero'nun salmonella hastalığı nedeniyle kapatılan Belçika'daki fabrikasının yeniden açılmasına izin çıktı.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Pandemi sebebiyle kapatılan iş yerleri kira ödemeyebilir!

BAU Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman, pandemi sebebiyle geçici olarak kapatılan iş yerlerinin kirayı ödemekten kurtulacağını belirtti.

İş yeri kısıtlanan veya kapatılana müjde! Beklenen yasa yürürlüğe girdi!

Faaliyetleri kısıtlanan veya kapatılan iş yerlerindeki milyonlarca çalışan için bin 500 lira olan nakdi ücret desteği yürürlüğe girdi. Bu alandaki sektörlerde çalışanlar için toplamda aylık bin 341 lira prim desteği sağlanacak.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

kapatılan beldelerde belediye hizmeti neresi verecek Haberi

kapatılan beldelerde belediye hizmeti neresi verecek


Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kapanacak olan 12 beldede yaşayanların endişe etmemesi gerektiğini, hizmetlerin aksamayacağını söyledi. 


Vali Kolat, 30 Mart’ta kapanacak olan 12 belde belediye başkanı ve il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi. Vali Kolat, Hamzalı, Hisarköy, Irmak, Kılıçlar, Karaahmetli, Koçubaba, Kulaksız, Büyükavşar, Güzelyurt, Büyükyağlı, Konur ve Köprüköy belediye başkanlarına il genel meclis üyelerine teşekkür belgesi verdi.


Başkanlara ve il genel meclis üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kolat, birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’yi iyi noktaya getirmek için çalıştıklarını söyledi. 


Kentte çalışmaların olumlu yönde ilerlediğini belirten Kolat, “Kırıkkale’de yapılan hizmetleri kutsal sayıyoruz. İlçelerimize, beldelerimize ve köylerimize hizmet götürmeyi kutsal bir görev sayıyoruz. Baktığımız zaman Kırıkkale’de İl Özel İdare ve diğer çalışmalar olumlu yönde ilerliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceğiz....