29 / 03 / 2024

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri alınır?

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri alınır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a giriş yapmak isteyen kişiler bazı durumlarda “hesabın kapatıldı” ikazıyla karşılaşabiliyorlar.



Bu uyarının ardından hesabını kurtartmak isteyen kullanıcılar, “Instgram hesabım kapatıldı, nasıl geri alabilirim?” sorusuna cevap arıyor. İşte kapatılan hesabı geri alabilmek için atılması gereken adımlar...

Dünya çapında milyonlarca aktif kullanıcısı olan, en popüler sosyal medya platformu olarak kabul edilen Instagram hesabınıza bir gün ulaşamama düşüncesi bile bir çok kişinin korkulu rüyası olabilir. Topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcıların hesapları telif, kopya içerik, taciz ve rahatsızlık, çıplaklık ve tehdit dili gibi sebeplerle dönem dönem kapatılabiliyor. Ya da hesaba birden fazla kez yanlış giriş yapılınca hesap askıya alınabiliyor. Yine benzer şekilde hesaba farklı bir cihazdan giriş yapıldığında onay verilmezse Instagram hesabı korumak adına askıya alabiliyor. Peki, bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor?


Geri Dön