18 / 04 / 2024

Almanya'dan binlerce Türk'e iş fırsatı!

Almanya'dan binlerce Türk'e iş fırsatı!

Almanya, Kovid-19 pandemisine ilişkin yasakların sona ermesiyle oluşan yoğunluğu hafifletebilmek için temmuz ayında 3 bin yabancı işçi alacağını duyurdu.



Haberde detaylara da yer verilirken, Ulaştırma Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın ortak bir kampanya yaparak 2 bin ile 3 bin yabancı çalışanı işe almayı planladığı vurgulandı.

Bu gelişmeler doğrultusunda yurt dışında çalışmak isteyen binlerce Türk vatandaşına fırsat oluştuğu ve Türk vatandaşlarının Temmuz ayından itibaren belirli bir süre ile Almanya’da çalışabilecekleri açıklandı.

Gazeteye konuşan Çalışma Bakanı Hubertus Heil ise, çalışanları mağdur etmek istemediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

 “Çalışanlara iyi bir maaş ve kısa bir için düzgün bir kalacak yer sağlamalıyız. İnsanları sömürmemeli ve sosyal bir fark yaratmamalıyız."

Almanya dan binlerce Türk e iş fırsatı!

Editörün Notu: Bu haber 25 Haziran 2022, saat 20.30'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 89 kuruş, euro 17 lira 83 kuruş, altının gramı ise 991 lira 13 kuruş değerindedir.

Kiracılara müjdeli haber! O parayı artık ev sahipleri ödeyecek

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

İslam Memiş açıkladı: Altın ve dolar düşecek mi, yükselecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön