28 / 03 / 2024

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı



TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da yer aldığı heyet, inşaat çalışmaları süren Alsancak Stadı'nı ziyaret etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Barış Orhunbilge, Alsancak Stadı'nın nice şampiyonlukların yaşandığı yer olduğunu söyledi.

Orhunbilge, "Buranın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Alsancak Stadı'nın açılmasıyla İzmir'de futbol evine dönecek." şeklinde konuştu.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, takım olarak Alsancak Stadı'nda galibiyet serileri yaşadıklarını ve gol rekorlarıyla kazandıkları iki şampiyonluğun olduğunu dile getirerek, "Alsancak Stadı'nda futbol gerçekten büyük keyif verici." dedi.

Alsancak Stadı nın inşaatında son durum ne?

Heyetteki futbolculardan Sinan Osmanoğlu, Alsancak Stadı'nın yeni halini çok beğendiğini dile getirerek, "İnşallah ilk Süper Lig maçımızı da burada oynamak nasip olur." şeklinde konuştu.

Ahmet İlhan Özek, Alsancak Stadı'nda hiç maça çıkmadığını fakat anlatılanlardan hep etkilendiğini, bu statta futbol oynamak istediğini söyledi.

Eski başkanlar arasında yer alan İlyas Gönen, tribüne çıkarak heyete tezahürat yaptırdı. 

Heyette yer alan tarihçi Kenan Akseki ise 26 Aralık 1923'te kurulan Altınordu'nun tarihteki ilk maçını, Alsancak Stadı'nda 4 Ocak 1924'te oynadığını belirtti.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!


Geri Dön