26 / 04 / 2024

alsancak stadında son durum ne

alsancak stadında son durum ne

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

İzmir Alsancak Stadı için çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Alsancak Stadı'nın plan tadilatını onaylamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde de çalışmalar hızlandı

Alsancak Stadı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak stadı arazisi içindeki 4239 metrekarelik hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, "önce projeyi getir" cevabını verdi.

Alsancak Stadı'nda son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Alsancak Stadı'yla ilgili geçtiğimiz ay içerisinden şok bir karar gelmişti. Depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı iddialarıyla sık sık gündeme gelen emektar tesiste son durum ne?

Aytun Çıray Alsancak Stadı için mücadele çağrısı yaptı!

Alsancak Stadı’nın yıllık sözleşmelerle Altay Spor Kulübü’ne kiralandığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, “Bu stadın iki yıl önce yıkılıp TOKİ’ye devredilmesi kararı alınmıştı" dedi

Azat Yeşil: Alsancak Stadı'nı 90 günde güçlendiririz!

İzmir'in önemli müteahhitlerinden biri olan Yeşil, "Bir binada deprem riski varsa, güçlendirilip işlevi korunabilir. Alsancak Stadı'nın tribünleri, acil iş kapsamında ihalesi yapılırsa yaklaşık 4 milyon TL'ye 90 günde güçlendirilir" dedi

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Alsancak Stadı'nda çatı montajı başladı!

54 milyon 880 bin TL'ye ihale edilen Alsancak Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 15 bin kişi kapasiteli statta çatı montajı başladı.

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

alsancak stadında son durum ne Haberi

alsancak stadında son durum ne

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da yer aldığı heyet, inşaat çalışmaları süren Alsancak Stadı'nı ziyaret etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Barış Orhunbilge, Alsancak Stadı'nın nice şampiyonlukların yaşandığı yer olduğunu söyledi.

Orhunbilge, "Buranın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Alsancak Stadı'nın açılmasıyla İzmir'de futbol evine dönecek." şeklinde konuştu.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, takım olarak Alsancak Stadı'nda galibiyet serileri yaşadıklarını ve gol rekorlarıyla kazandıkları iki şampiyonluğun olduğunu dile getirerek, "Alsancak Stadı'nda futbol gerçekten büyük keyif verici." dedi.

Heyetteki futbolculardan Sinan Osmanoğlu, Alsancak Stadı'nın yeni halini çok beğendiğini dile getirerek, "İnşallah ilk Süper Lig maçımızı da burada oynamak nasip olur." şeklinde konuştu.

Ahmet İlhan Özek, Alsancak Stadı'nda hiç maça çıkmadığını fakat anlatılanlardan hep...