25 / 04 / 2024

Altın 2 ay sonra bu seviyelere ulaşacak! Piyasa uzmanından nefes kesen açıklama geldi! 

Altın 2 ay sonra bu seviyelere ulaşacak! Piyasa uzmanından nefes kesen açıklama geldi! 

Altın fiyatlarının yönü hakkında kritik açıklama yapan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının 2 ay sonra ne olacağını açıkladı. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İşte nefes kesen altın açıklaması...



GRAM ALTIN 2 AY SONRA NE OLACAK?

Gram altın fiyatlarının dolar kurundan destek aldığını söyleyen Memiş 2 ay sonnrası için gram altındaki beklentisini şöyle açıkladı: Gram altın ise dolar kurundan destek almaya devam ediyor. 900 TL seviyesinin altında gram altın bulamayacaksınız. 

Altın 2 ay sonra bu seviyelere ulaşacak! Piyasa uzmanından nefes kesen açıklama geldi! 

İkinci direnç seviyesi 980 TL.  Bu seviyenin üstünde kalıcı olursa 1.050 TL seviyesini göreceğiz. Ama 980 TL seviyesi o kadar kritik güne denk geldi ki hem hazine ve maliye bakanlığının yeni paketi var, hem enflasyon verisi var hem de dışarıda FED'in enflasyon verisi var. Tekrar 940'a mı gerileyecek yoksa 1.050 TL'ye mi yükselecek. Tam kritik bir noktadayız. O yüzden geri çekilmeleri bir fırsat olarak göreceğim. Çünkü temmuzda 1.200 TL  seviyesini, yıl sonuna kadar da 1.450 TL seviyesini öngörüyorum." 

Gram altında korkutan açıklama şimdi geldi: Bir hafta sonra gram altın hayal oluyor

Canlı altın fiyatları 27 Mayıs 2022! Güncel gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön