25 / 04 / 2024

Altın alacaklar bu oyuna dikkat!

Altın alacaklar bu oyuna dikkat!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, ütüleme işleminden geçirilerek satışa sunulan takı setleriyle ilgili tüketicileri uyardı. Yazıcı konuyu mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.



Tüketicilerin ikinci el ürün aldıkları hakkında bilgilendirilmediğine işaret eden Yazıcı, "Piyasadan düşük fiyatla hasır takı seti satın alanlar, ikinci el ürün alıp almadıklarıma dikkat etmeli" dedi. Temizleme işleminden geçirilerek satılan hasır setlerde sorun yaşanabileceğine işaret eden Yazıcı, ürünün kalitesi hakkında olumsuz ve haksız bir  imaj oluşmasının da konunun bir başka boyutu  olduğuna işaret eden Yazıcı, "Tüketici kullanılmış ürünü aldığından haberdar değil. Sorun yaşayınca Trabzon hasır bileziği kötüleniyor. Haliyle yarışamayacağımız bir pazarla da karşı karşıya kalıyoruz" dedi. Yazıcı, ikinci el ürün satan kuyumcuların fatura kesmediğine, vergi kaybına ve haksız rekabete neden olduğuna işaret etti.

Gramı bin 107 lira

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön