20 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları uçtu! Düğünü olanlar acil bakın! Peş peşe açıklandı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları uçtu! Düğünü olanlar acil bakın! Peş peşe açıklandı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları son iki haftanın ardından yükselişe geçti. Son haftaların en yüksek rakamlarına ulaşan altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?



ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yukarı yönlü başladı. 1620 seviyelerine düşen ons altın bugün tekrardan 1700 doları aştı. Gram altın ise 1,000 TL barajını aşarak yükselmeye devam ediyor.

Altın fiyatlarındaki yükselişin nedeni dolar endeksinin değer kaybetmesi oldu. Dolar endeksi bugün 111 seviyelerine gerilerken altın fiyatları bu gevşemeden fırsat bularak atak yaptı.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Düğünü olanlar acil bakın! Peş peşe açıklandı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının yükseliişe geçmesi ile yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. Fakat düğünü olanlar için aynı durum söylenemez. Altının yükselişi ile bilezik fiyatları tavan yaparken yatırımcılar kara kara düşünmeye başladı.

Altın fiyatlarında son durum şöyle;  Gram altın bugün alış 1015 TL,satış fiyatı 1027 TL, çeyrek altın alış 1662 TL, satış fiyatı 1679 TL, yarım altın alış 3318 TL, yarım altın satış fiyatı 3357 TL, tam altın alış 6624 TL, tam altın satış fiyatı ise 6692 TL seviyesinde işlem görüyor.

Pusuda bekleyen altın esti gürledi! Herkes elindekileri şimdi bir kenara bıraksın! Hemen altına bakın

Gram altın birden 500 TL yükselecek! Uzman isimden hiç duyulmamış tahmin geldi! Net tarih verildi! Herkes hazır olsun

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile altını olanlar hemen bakın! 4 Ekim 2022 altın fiyatları 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön