20 / 05 / 2024

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

"Nisan ayında dolar yükselecek mi?" sualini yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın, gümüş ve doların ne olacağını söyledi. Altın alamayanlara güzel haberi açıklayan Memiş, doların da yukarıya yönlü hareket edeceğini ifade etti.



tv100.com yazarı İslam Memiş'in "Nisan’da dolar yükselecek mi?" başlıklı yazısı

Nisan ayının ilk işlem günü ve haftasındayız. Nisan ayı ateşli geçebilir! Hem ülke dışı hem de ülke içi piyasalarda gerginliğin ve tutarsızlığın olacağı bir süreç bekliyorum.

İçeride siyasi sorunlar, dışarıda ekonomik ve siyasi fitne. Salı günü ABD eski Başkanı Donald Trump’ın mahkeme aşaması başlıyor. ABD’de emniyet tedbirleri yükseltildi.

Dünya genel olarak bu civara döndü .Küresel ekonomiye dair tutarsızlıklar, küresel ekonomide durgunluk, enflasyon ve Fed. Nisan ayında piyasalar kendine yön vermekte zorlanır.

Altın dehası İslam Memiş ten müjdeli haber geldi! Satışlar için temkinli olmak gerek

En önemlisi de dünyada sokak eylemlerinin çoğalma ihtimali. Türkiye’de seçim zamanına doğru kısır tartışmalar ve gerginlikler de çoğalıyor.Toplum, siyasete odaklanmış bir psikolojide.

Herkes politika konuşuyor.Enerjimizi maalesef yine boş yere sarfetmeyi sürdürüyoruz. Küresel borsalarda satışların olacağı, dünyada bankacılık sektörünün konuşulacağı, Rusya, Çin, İran üçgeninde jeopolitik risklerin çoğalacağı, Suudi Arabistan ile ABD’nin karşı karşıya gelebileceği bir Nisan ayı ön görüyorum. Borsa yönünde satışlar için temkinli olmak gerektiğini, döviz kurlarında yukarı yönlü atakların süreceğini söyleyebilirim. Altın ve gümüşün ons yönünde son gerilemelerini bekliyorum.

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön