20 / 04 / 2024

Altın Emlak'tan hizmet bedelinde KDV kadar indirim!

Altın Emlak'tan hizmet bedelinde KDV kadar indirim!

Son dönemde konut ve işyeri talebini artırmaya yönelik olarak atılan adımlara Altın Emlak da katıldı. Altın Emlak Haziran ayı sonuna kadar hizmet bedelinde KDV kadar indirim kampanyası başlattı.



Son dönemde konut ve işyeri talebini artırmaya yönelik olarak birçok adım atıldı. Tapu harcı indirimi, konut kredilerindeki faiz oranlarının düşürülmesi, işyeri ve konut teslimlerindeki KDV indirimleri ve İmar Barışı gibi önemli gelişmeler gayrimenkul sektörünü de hareketlendirdi. Bu kampanyalara bir yenisi ise Türkiye genelinde 100’ü aşkın temsilciliği ile faaliyet gösteren Altın Emlak firmasından geldi. Altın Emlak Haziran ayı sonuna kadar tüm temsilcilerinde geçerli olmak üzere hizmet bedelinde KDV kadar indirim kampanyası başlattı.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Hükümet tarafından gayrimenkul satışlarını kolaylaştırıcı birçok düzenlemeye bizlerde marka olarak destek vermek istedik. Sektörümüzde ilk defa, tüm temsilcilerimiz tarafından da mutabık kalınarak hizmet bedelimizde KDV kadar indirim kampanyası başlattık. Temsilcilerimiz bu süreçte yoğun başvuru alıyorlar” diye konuştu.

İmar Barışı Çalışmalarımız Başladı

İmar barışı konusunda tüm temsilcilerinin eğitimlerini tamamladığını, sözleşme ve vekalet örneklerinin de hazır olduğunu söyleyen Özelmacıklı “Bayram öncesi çıkarılması planlanan Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine Dair Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik sonrasında tüm temsilcilerimiz bulundukları bölgede profesyonel kadroları ile tüm süreçleri takip edecek, bürokratik ve hukuki süreçleri en hızlı şekilde tamamlayacaklar” diye konuştu.

Yönetmeliğe Hazırız

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğine ilişkin süreçleri de tamamladıklarını söyleyen Altın Emlak Genel Müdürü “Tüm temsilcilerimiz yetki belgesi şartlarına uygun halde yönetmeliği bekliyorlar. Yetkilendirme ve hizmet ortaklığı gibi sözleşmelerimiz de revize edildi” diye konuştu.

Biz Bir Aileyiz

ALTIN EMLAK’ın, altyapısı, yaygın ağı, çalışma şekli ve aile sıcaklığıyla ülkemizin en önemli emlak zincirlerinden olduğunu söyleyen Özelmacıklı “Dolar yerine TL ile franchisee sistemi yürüten tek emlak firmasıyız.  Ülkemizin yerli ve milli değerlerine sahip çıkarak, önemli bir marka olmak üzere çalışmalara devam ediyoruz. MEB onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olarak, Suudi Arabistan’nın yanı sıra Türkiye’de 25 ilde 100’ü aşkın temsilciliğimiz ile faaliyet gösteriyoruz” diye konuştu.


Geri Dön