25 / 04 / 2024

Altın fiyatları fırladı! 1 gram altınınız bile varsa çabuk bakın! Bu rakamlar çok konuşulur! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları fırladı! 1 gram altınınız bile varsa çabuk bakın! Bu rakamlar çok konuşulur! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenlerin gündeminde yer alıyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın fırladı. Bu rakamlar çok konuşulacak, 1 gram altınınız varsa bile çabuk bakın!



Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatlarınınn  kaç lira olduğu merak ediliyor. 1 gram altınınız varsa bile çabuk bakın. Altın fiyatları bugün  fırladı.  Yatırımcılar ve altın almak isteyenler ''Gram altın kaç lira? Çeyrek altın ne kadar? Yarım ve tam altın ne kadar oldu?''  sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Altın fiyatları uluslararası piyasalardaki gelişmelerden yakından etkilenmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı bugün 1767 dolar civarında işlem görüyor.  

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın kaç lira? 1 gram altınınız bile varsa çabuk bakın! İşte son dakika altın fiyatları 3 Ağustos 2022 güncel canlı altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön