19 / 04 / 2024

Altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları son dakika!

Gram altın, dün altının ons fiyatındaki gerilemeye karşın dolar kurundaki düşüşe paralel yatay bir seyir izledi ve ve güne bir önceki kapanışın hemen altında 441,7 liradan başladı.



Gram altın, günü bir önceki kapanışın hemen altında 441,7 liradan başladı. Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası ons altın odaklı değişimler yaşamayı sürdürüyor. Peki, 23 Ocak Cumartesi gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç TL? İşte ayrıntılar...

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; güncel altın fiyatları dış piyasada ons altın kaynaklı iç piyasada da dolar kuru kaynaklı değişimler yaşamayı sürdürüyor. Ons altının bin 900 dolarlardan bin 854 dolarlara kadar gerilemesiyle birlikte iç piyasada da geri çekilmeler yaşandı. Dün altının ons fiyatındaki düşüşe karşın dolar kurundaki düşüşe paralel yatay bir seyir izleyen gram altın, günü bir önceki kapanışın hemen altında 441,7 liradan başladı. Merkez Bankası'nın son açıkladığı faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında gerileme yaşanmaya devam ediyor.

ALTININ ONS FİYATI NE KADAR?

Ons altın 23 Ocak Cumartesi gününe 1854 dolar seviyesinde başladı.

 Altın fiyatları son dakika!

GRAM ALTIN NE KADAR?

Hafta sonu piyasasında altının gram fiyatı 441 liradan işlem görüyor.

 Altın fiyatları son dakika!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının gram altın kadar tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 721 liradan alınırken aynı dakikalarda 732 liradan da satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları son dakika!

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Ons altındaki sert düşüş sonrası 3 bin liranın altına gerileyen ve burada sabitlenen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 870 liradan alınırken aynı dakikalarda 2 bin 912 liradan da satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları son dakika!

22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

Bugün 22 ayar bilezik alış 400 TL, satış ise 402 TL'den işlem görüyor.

 Altın fiyatları son dakika!

Gram altın haftanın son günü ne kadar?


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön