24 / 04 / 2024

çeyrek altın fiyatı

çeyrek altın fiyatı

Piyasalar Fed'in şahin duruşunu gelecek sene de devam ettirebileceği ve yılın ikinci yarısında faiz indirimlerine gidebileceğine yönelik beklentiler sonrası yeniden hareketlendi.

Altın fiyatları düşüşe geçti! Peki, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç TL oldu? İşte altın fiyatları...

Altın fiyatlarında yön aşağıya döndü. 22 Ağustos 2022 Pazartesi gününde de fiyatlar yatırımcıların yakın takibinde yer aldı. İşte detaylar...

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında 'Büyük yangın' tarihi: Altını elinde tutan ateşte yanacak!

Çeyrek ve gram altın iç piyasada dolar kuruna bağlı olarak yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Yarım altın fiyatları 3 bin 200 liraya dayandı. Çeyrek altın da bin 600 lira seviyesinde. Altın fiyatları yeniden yükselişe geçecek hem de ne yükselme! Uzmanlar o tarihi açıkladı.

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 22 Mayıs 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Bu hafta altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın ve çeyrek altın kaç Türk Lirası? İşte 22 Mayıs 2022 son dakika canlı altın fiyatları...

Altın fiyatları beşik gibi sallanıyor! Gram altın ne kadar? Tam altın, çeyrek altın ve ata altın fiyatları kaç lira?

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Enflasyon rakamları altın fiyatlarını beşik gibi sallarken altının ons fiyatı 1837 seviyelerine kadar geriledikten sonra şu dakikalarda 1848 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Yastık altında gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında flaş gelişme...

Yastık altından gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını olanlar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Altının gram fiyatı güne 921,48 liradan başladı. Gün içerisinde gram altın değer kazanırken çeyrek altın fiyatı, Cumhuriyet altın fiyatları kaç lira oldu?

Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Tam altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları...

Milyonlarca yatırımcı altın piyasasını yakından takip ediyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar son dakika altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Tam altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları...

Son dakika altın fiyatları! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? 14 Nisan 2022 altın fiyatları...

Altının ons fiyatı Merkez Bankası kararından önce 1974 dolar seviyesinde işlem görürken karardan sonra 1970 dolara geriledi. Kritik gün olan haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları kaç lira oldu? Gram altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? İşte son dakika altın fiyatları....

Altın fiyatları yükselişe geçti: Gram altın 7 lira arttı! 7 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

Nisan ayının ilk haftasında altın fiyatları, yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Serbest piyasada altın fiyatlarının kaç lira olduğu araştırılıyor. Öyleyse altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın tam altın kaç TL? Son dakika altın fiyatlar

FED sonrası gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç lira oldu?

Altın fiyatları dün güne düşüşle başlarken, altının onsu FED öncesinde 1909 dolara kadar geriledi ardından yeni güne yüzde 0,99 yükselişle başlayarak 1937 dolardan işlem gördü. Peki altın fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 17 Mart 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları son dakika!

Gram altın, dün altının ons fiyatındaki gerilemeye karşın dolar kurundaki düşüşe paralel yatay bir seyir izledi ve ve güne bir önceki kapanışın hemen altında 441,7 liradan başladı.

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın 3 bin 387 TL oldu! 26 Ocak 2024 altın fiyatları

Altının ons fiyatı bugün dolar endeksi ve BAD tahvil verilerinin etkisiyle yükselişe geçti. Çeyrek altın haftanın son işlem gününde 3 bin 387 TL oldu. İşte 26 Ocak 2024 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

çeyrek altın fiyatı Haberi

çeyrek altın fiyatı

Dolar endeksi 20 senenin zirvesine çıkarken altın fiyatları düşüş eğilimini üst üste üçüncü haftaya taşıdı. Gram altın ise yurt içinde dolar/TL kurunun yıl içi zirveyi görmesine karşın küresel altın fiyatlarındaki düşüşü devam etti.  Peki “Altın düşecek mi yükselecek mi?” İşte TD Securities analistlerinin yapmış olduğu altın tahmini ve yorumu...

Dünya genelinde enflasyonist baskıların sürmesi merkez bankalarının ultra şahin duruşlarını desteklerken, resesyon baskısının da sürmesi piyasalarda fiyatlamaları güçleştiriyor. Hem Fed hem de ECB'nin bu ay yapacakları toplantılarda 75 baz puan faiz artıracaklarına yönelik beklentilerin artması pay piyasalarını baskılıyor.

Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, hafta içinde yapmış olduğu konuşmasında bankanın faiz oranını yüzde 4'ün üzerine çıkarması ve enflasyonun hedef seviyeye çekilmesi için bir süre orada tutması gerektiğini söyledi.

Diğer yandan, ABD'de tarım dışı istihdam...