24 / 04 / 2024

Altın fiyatları beşik gibi sallanıyor! Gram altın ne kadar? Tam altın, çeyrek altın ve ata altın fiyatları kaç lira?

Altın fiyatları beşik gibi sallanıyor! Gram altın ne kadar? Tam altın, çeyrek altın ve ata altın fiyatları kaç lira?

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Enflasyon rakamları altın fiyatlarını beşik gibi sallarken altının ons fiyatı 1837 seviyelerine kadar geriledikten sonra şu dakikalarda 1848 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek ve tam altın ne kadar?



Altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda FED'in faiz kararından sonra sert düştü. Kararın ardından düşük seviyelerde işlem gören altın fiyatlarında düşüş devam etti. Bugün de tüm gözler ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarında tekrar dalgalanmaya yaşanmaya başladı.  Peki enflasyon rakmaları altın fiyatlarını nasıl etkiledi? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları kaç lira? Tam altın ne kadar? Ata altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 11 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön