23 / 04 / 2024

Altın fiyatları uçtu, İslam Memiş sakın bunu yapmayın diyerek uyardı!

Altın fiyatları uçtu, İslam Memiş sakın bunu yapmayın diyerek uyardı!

Altın fiyatlarında yükselişe geçti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarıda bulundu. Yıl sonu tahminlerini güncelleyen İslam Memiş 'Sakın bunu yapmayın' diyerek beklediği seviyeleri duyurdu.



ONS ALTIN İÇİN YENİ BEKLENTİ
İslam Memiş, ons altın için beklediği seviyeyi açıkladı. Memiş, "Orta vadeye baktığımızda altının ons fiyatı yıl sonuna kadar 2.000 dolar seviyesinin üzerini test edebilir. Fiyatlanmayan bir çok konunun yılın son çeyreğinde fiyatlanmasını bekliyorum." dedi.

"YIL SONUNA DOĞRU 1200 LİRAYA ULAŞACAK"
Gram altındaki yükselişi değerlendiren İslam Memiş, yıl sonu için bu seviyelere dikkat çağrısında bulunarak, "Altının gram fiyatı ise dolar/TL kurunu takip etmeyi sürdürüyor. Altının ons fiyatında sert satışlar görsek de, altının gram fiyatındaki gerileme sınırlı oldu. Ekim ayı için 1.060 lira seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim. Yıl sonuna doğru 1.200 lira ve üzerindeki rakamları beklemeye devam ediyorum." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön