20 / 04 / 2024

Altın fiyatları yükseliyor! Ekimde fırtına kopacak, kasımda ise kasırga gelecek! Bu yetmez...

Altın fiyatları yükseliyor! Ekimde fırtına kopacak, kasımda ise kasırga gelecek! Bu yetmez...

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişle ilgili açıklamalarda bulundu. Memiş altın fiyatlarındaki yükseliş için, "Yetmez" dedi ve Ekim ve kasım ayında olacakları söyledi...



Altın ve piyasa uzmanı Memiş yaptığı açıklamada, "Gram tarafında yüzde 6 yükseliş Ons tarafında yüzde 5 yükseliş Fena değil ama yetmez" dedi. Memiş konuşmalarına şöyle devam etti: "2 haftadır fiziki gümüş tarafında ciddi bir talep vardı. 1 haftadır da ABD ve İngiltere’de fiziki altın talebi patladı."

"Fiziki talebin oluşması fiyatlar bakımından olumlu" diyen Memiş, "küresel risk ve belirsizlikler açısından olumsuz!" ifadelerine yer verdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön