26 / 04 / 2024

Altın fiyatları yükseliyor! Ekimde fırtına kopacak, kasımda ise kasırga gelecek! Bu yetmez...

Altın fiyatları yükseliyor! Ekimde fırtına kopacak, kasımda ise kasırga gelecek! Bu yetmez...

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişle ilgili açıklamalarda bulundu. Memiş altın fiyatlarındaki yükseliş için, "Yetmez" dedi ve Ekim ve kasım ayında olacakları söyledi...



Altının ons fiyatı son dönemlerin en dip seviyelerini gördü. Son 2,5 yıl aradan sonra ons altın ser düşüş kaydetti. 

Ekim ayına girilmesi ile birlikte ons altın fiyatında yükseliş başladı. Ons altın 1626 dolar seviyelerinde işlem görürken ekim ayı ile beraber 1689 dolara yükseldi. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişe denğinerek ''bu yetmez'' dedi ve ekim ve kasımda altın için olacakları söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön