23 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ederken ons tarafında büyük bir sıkışma olduğu görülüyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlardan rekor rakam açıklaması geldi.



Fed’in şahin para politikasına devam edeceği yönündeki beklentiler piyasalarda hisse senedini baskılarken ABD Hazine tahvil getirileri ve dolar endeksini yükseltti.

Altın fiyatlarında 1980 den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Doların yükseliş ise en güvenli liman olan altın fiyatları üzerinde baskıya neden oluyor. Altın fiyatları düşüşe geçerken uzmanlardan rekor rakam açıklaması geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön