26 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında şok gelişme! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatlarında şok gelişme! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyatları!

Yatırımcılar ve vatandaşlar son dakika altın fiyatlarını merakla takip ediyor. Peki güncel altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL? Altın fiyarları düştü mü yükseldi mi? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyat listesi...



Dalgalı seyrini sürdüren ve son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatları son 9 ayın en düşük seviyesini görürken dolar endeksi de 20 senenin zirvesine yükseldi. Geçtiğimiz haftalarda gram altın bin lirayı devirmiş ve yatırımcısını sevindirmişti. 

Altını olanlara kötü haber geldi! 1 gram bile altını olan hemen baksın! İşte son dakika altın fiyatları 10 Temmuz 2022!

Açıklanan resmi rakamlara göre yurt içinde de güçlü duruşunu bozmayan dolar/TL kuruna rağmen ons altındaki düşüşten etkilenen gram altın yatırımcılarına 4 haftadır kazandırmıyor.

Peki 11 Temmuz 2022 altın fiyatlarında son durum ne? 1 Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? İşte 11 Temmuz 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön