16 / 04 / 2024

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme!  Yarın net rakamlar gün yüzüne çıkacak

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme!  Yarın net rakamlar gün yüzüne çıkacak

Altın fiyatlarındaki son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek kritik gelişmeler yaşanıyor. Yarın ise altın fiyatlarında net rakamların gün yüzüne çıkması bekleniyor. İşte detaylar...



ONS altı dün 1773 dolar seviyesinde işlem görürken bugün yüzde 0,90 artışla 1789 dolar oldu. Yarın piyasalar ABD'de açıklanacak olan verilere odaklandı ve yarın altın fiyatlarının  yönünün değişmesi bekleniyor. 

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme!  Yarın net rakamlar gün yüzüne çıkacak
FED SİNYALLER VERİYOR

Piyasaların beklentisi yıllık bazda 8,7 ve alık bazda yüzde 0,2 olarak ağırlık kazanmış durumda. Genel olarak baktığımızda önceki ay rekor kıran ABD enflasyon verisinde Ağustos ayı için daha düşük bir beklenti var.

Analistler ABD enflasyon verileri ile birlikte küresel bazda volatilite oldukça artacağını ve piyasaların ABD Merkez Bankası Fed’in Eylül ayında atacağı adımlar hakkında ipuçları arayacağını ifade etti.

 Buna göre, Fed'in Eylül toplantısında yüzde 65 ihtimalle 75 baz puan faiz artırması beklenirken, Kasım toplantısında yüzde 53 ihtimalle 25 baz puan faiz artırılacağı bekleniyor.

Altın fiyatları resmen fırladı! 1 gram altını olanlar hemen bakın! Yatırımcılara müjde! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön