25 / 04 / 2024

Altın fiyatlarının zirvesi yatırımcısına kanat taktıracak! Bu tarihe kadar toplayabildiğiniz kadar altın toplayın

Altın fiyatlarının zirvesi yatırımcısına kanat taktıracak! Bu tarihe kadar toplayabildiğiniz kadar altın toplayın

Bu hafta, yatırım araçlarından borsa kaybettirirken, altın ve döviz kazandırdı. Altın yatırımcısına kazandırmaya devam ettirecek. Altın uzmanları fiyatları zirveye çıkmasıyla bu tarihe kadar altın toplayanların kazançlarına kazanç ekleyeceğini açıklıyor. İşte detaylar...



"ÇOK BÜYÜK RİZİKOYA GİRMİŞ OLURSUNUZ"

Elindeki altınları satarak kısa vadeli kâr elde etmek isteyen yatırımcıları uyaran İslam Memiş, "Bir aydır kısa vadeli prosedür yapanlara şu uyarım vardı. Kısa vadeli prosedür gerçekleştirmek yok artık. Günlük ya da haftalık bazda prosedür yapıp kar etme pazarsını ortadan kaldırdılar. Tamamen çok büyük bir rizikoya girmiş olursunuz. Makas aralığından ötürü bu pazarda yine prosedür yapamadan zararına risk almış olursunuz. Benim şahsi tercihim günlük ve haftalık prosedürleri bir kıyıya bırakmak. Haziran ve Temmuz aylarını bekleyerek, varlıklarımıza sahip çıkmak gerekiyor" uyarısında bulundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön