28 / 03 / 2024

Altın göz açıp kapatıncaya kadar birden fırlayacak! Altın her an hücum edebilir hazır olun!

Altın göz açıp kapatıncaya kadar birden fırlayacak! Altın her an hücum edebilir hazır olun!

İslam Memiş gündemdeki jeopolitik risklerin hem ons altın hem de gram altın fiyatlarında yükseliş sağlaması gerektiğini fakat bu durumun Merkez Banka'ları tarafından baskılanarak engellediğini söyledi. 



ALTINDA ANSIZIN HÜCUM BEKLENİYOR...

Altın fiyatları mantıklı düşünüldüğünde jeopolitik sorunlardan dolayı yükselmesi gerekiyordu fakat bu yükseliş hiç bir zaman görülmedi. Sorunların devam etmesi halinde bir anda ani yükselişler yaşanabileceğine dikkat çeken İslam Memiş: ''Ons altın bir anda 200 300 dolar yükselecek.'' değerlendirmesini yaptı. 

Gram altının fiyatı tarihe altın harflerle yazılıyor! Altının gramı bugün kaç lira kazandırdı? 

Ons altın 1845 dolar, gram altın 982 lira oldu! Altın uçuyor! Son dakika canlı altın fiyatları 26 Mayıs 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön