18 / 04 / 2024

Altın için 15 Ağustos uyarısı geldi! Bu haberi okumadan altın almayın! Ünlü uzman İslam Memiş kötü haberi verdi

Altın için 15 Ağustos uyarısı geldi! Bu haberi okumadan altın almayın! Ünlü uzman İslam Memiş kötü haberi verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın için kaldığı yerden konuşmaya devam ederken, kritik tarihi açıkladı. Memiş, 15 Ağustos’a dikkat çekti. İşte detaylar…



“15 AĞUSTOS’TAN SONRA 1000 LİRA ALTINDA GRAM ALTIN ALAMAYACAKSINIZ”

Ağustos ayının ortasından sonra, 15 Ağustos'un ardından 1000 TL altında gram altın alamayacaksınız, uyarım bu olacak. 1000 lira altını görürseniz elinizi çabuk tutmanız lazım. Yıl sonuna kadar 1450 lira civarlarını beklemeye devam ediyoruz. Gram altın - TL'de asıl yükseliş henüz başlamadı.

24 dolar yukarı yönlü kırılmasının ardından ons gümüşte 27 dolar seyrini takip etmeye devam edeceğim. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan. Elinde dolar bulunan kişiler, gümüş almayı düşünüyorsa, lira olan gümüş almayı düşünüyorsa 12 TL seviyesinde gram gümüş.

“DÖVİZ VE ALTIN OLARAK BORLANMIYORUZ”

Gümüşün gram fiyatı ucuz kalmaya hala devam ediyor. 20 TL seviyesi ile alakalı öngörümü beklediğimi tekrar anımsatmak isterim. Bu seviyenin üzeri kırıldıktan sonra yukarıda 27 bin dolar seyri var. Diğer yabancı para birimlerinin getirileri ise destek aramaya ve bulmaya devam ediyor. Rakamsal değerler bu şekilde. Döviz olarak ve aynı zamanda altın olarak borçlanmıyoruz, dikkat ediyoruz. Temmuz, ağustos tatil ayları, ben sizi eylül ayına hazırlamış oluyorum. Varlıklarımızı kesinlikle satmayalım, sahip çıkıp eylül ayını bekleyelim. Eylül ayında resesyon risklerini, gıda krizini görmüş olacağız. Oldukça yoğun bir ay olacak.

Eylüle kadar bir şey yapmayacak kişiler, asıl risklerin tırmanacağı dönem eylülde bunu bilin. Eylüle kadar, 30 günlük süreçte dünya, doğal felaketleri konuşacak” şeklinde konuşarak altının yatırımcısına öngörülerde bulundu.

Altın için 15 Ağustos uyarısı geldi! Bu haberi okumadan altın almayın! Ünlü uzman İslam Memiş kötü haberi verdi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Ağustos 2022 tarihinde saat 10.36'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,00 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1033 Türk Lirası değerinde.

Dolar 6 lira olacak! Yer yerinden oynayacak! Ünlü uzman tarih vererek açıkladı! Herkes şoke oldu

Emeklilere promosyon müjdesi geldi! 7. 500 lira promosyon veriliyor! Emekliler bu tarihleri kaçırmasın

Dolar adım adım 20 oluyor! 18 TL’yi geçen dolar bugün ne kadar? Hemen bakın! 7 Ağustos 2022 Dolar kuru...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön