29 / 03 / 2024

Altın için vuslat yakın! Herkesin beklediği haber geldi! İşte detaylar!

Altın için vuslat yakın! Herkesin beklediği haber geldi! İşte detaylar!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bu yükseliş devam ederken gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. İşte detaylar!



ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Altın alacak vatandaşlar ya da yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın kadar bilezik fiyatlarını araştırıyorlar. Yatırımcıların merakla beklediği gelişme geçtiğimiz gün yaşandı. Bunun üzerine altın fiyatları değişti. Altın fiyatlarındaki yaşanan son gelişmeleri de Analist İslam Memiş tarafından değerlendirildi.

Analist İslam Memiş, YouTube kanalı üzerinden “Bu hafta para piyasaları için önemli” başlığı ile yeni bir video yayımladı. Memiş, değerlendirmelerin yatırım tavsiyesi olmadığını her videoda olduğu gibi bu videoda da yeniledi. “Özellikle çarşamba günü ve sonraki süreçlerde dalgalı seyir yaşanabilir olabilir, bu haftaya çok dikkat etmek gerekiyor” diye konuştu.

BU HAFTA ÇOK KRİTİK”

İslam Memiş, “Bu hafta oldukça kritik. Bir, Çin ile Tayvan arasında bir gerilim vardı. Jeopolitik riskleri yükselten bakalım nasıl gelişmeler yaşanacak. İki, ABD Merkez Bankası üyelerinin açıklamaları var, şahin tonda açıklamalar yapılacak, 75 baz puan geleceğine dair piyasaları pompalamaya devam edecekler” dedi.

ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Analist İslam Memiş ABD’de açıklanan enflasyon rakamları için de şunları söyledi;  “ABD’de enflasyon temmuz ayında yüzde 8,5 ile beklentilerin altına geriledi. Beklenti yüzde 8,7 artması yönündeydi. Tüketici fiyatları, Temmuz ayında bir önceki aya göre değişim yaşanmadı. Ekonomistler, Temmuz ayında fiyatların Haziran ayına göre yüzde 0,2 ve geçen yılın Temmuz ayına göre yüzde 8,7 artacağı düşünülüyordu. ABD’de tarım dışı istihdamın beklentilerin çok üzerinde gerçekleşmesiyle birlikte geçen hafta cuma günü ons altın fiyatı 1765 dolara ulaştı. Altın ons fiyatında bu hafta 1770-1795 aralığını takip edeceğim. Bir toparlanma var 1795’i gören herkes 1800’ü kıracak tonunda beklentiye girebilir ama benim beklentim aşağı yönlü.”

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Tam altın alış fiyatı: 6.900,00 TL ve Tam altın satış fiyatı: 6.976,00 TL

Yarım altın alış fiyatı:3.362,00 TL ve Yarım altın satış fiyatı: 3.410,00 TL

Çeyrek altın alış fiyatı: 1.686,00 TL ve Çeyrek altın satış fiyatı: 1.705,00 TL

Gram altın alış fiyatı: 1.030,38 TL ve Gram altın satış fiyatı: 1.030,61 TL’den satılmaktadır.

Bakan Nebati sitem etti! “Akaryakıt indirimleri gazetelerin manşetlerinde yer almıyor”

Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar için açıklandı! Sadece 10 gün kaldı! İşte detaylar!

Böylesi 40 yılda bir gelir! Bu indirim ilaç gibi ilaç gelecek! 5 kg toz şeker sadece…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön