23 / 04 / 2024

Altın silkelenip tozunu attı 2023'te çift haneli yükselecek!

Altın silkelenip tozunu attı 2023'te çift haneli yükselecek!

ABD'de ve Avrupa'da yükselen faiz oranları ve güçlü dolar, bu yıl altın piyasalarında büyük bir baskı yarattı. Ancak ABD’den gelen düşük enflasyon verisiyle altın üzerindeki tozu silkeledi ve uzun süredir beklenen yukarı yönlü harekete başladı. Bu hareketin sürmesi ve gelecek yıla ait senaryolarda,



Ons altın fiyatları geçtiğimiz haftaya kadar son elli yılın en uzun üstü üste kayıplarını yedi ay boyunca yaşadıktan sonra kasım ayına iyi bir başlangıç yaptı. ABD'den gelen enflasyon verilerinin ekim ayında soğuma sinyalleri vermesi üzerine altın silkelenerek atağa geçti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön