19 / 03 / 2024

Altın ve dolarını bozduran İslam Memiş'ten flaş pazartesi uyarısı! Hemen bunu alın!

Altın ve dolarını bozduran İslam Memiş'ten flaş pazartesi uyarısı! Hemen bunu alın!

Altını olanlar ne yapmalı? Altın düşecek mi, yükselecek mi? Döviz almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen ayrıntılar ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in konuyla ilgili çarpıcı açıklaması...



Altın ve dolardaki gidişatın ne yönde olacağı milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor ve araştırılıyor. BDDK'nın döviz hamlesinin ardından düşüşe geçen dolar kuruyla ilgili açıklamalar yapan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni yol haritasını pazartesi günü takipçileriyle paylaşacağına dikkat çekti. 

Altın ve dolarını bozduran İslam Memiş ten flaş pazartesi uyarısı! Hemen bunu alın! 

BDDK'nın dolar adımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yeni fırsatlarla ilgili konuştu. Döviz kurlarında sert düşüşler kaydedilirken, İslam Memiş yeni yol haritasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Memiş, altın konusunda yatırımcının ne yapması gerektiğine ilişkin konuştu.

Peki altını olanlar ne yapmalı? Altın düşecek mi, yükselecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in konuyla ilgili çarpıcı açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön