19 / 04 / 2024

Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor! Gümüş bugün kaç lira? 9 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor! Gümüş bugün kaç lira? 9 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Altın fiyatları son zamanlarda dalgalanmalar yaşasa da yükselme konusunda ısrarına devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi vatandaşları en az altın kadar kıymetli metal olan gümüşe yönlendiriyor. Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor. Peki bugün gümüş kaç TL?



GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? 9 NİSAN 2022

Yatırımcılar ve gümüş satın almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gümüşün gram alış fiyatı bugün 11,68 lira, satış fiyatı ise 12,01 lira seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün ons fiiyatı ise bugün uluslarası piyasalarda 24,79 dolardan işlem görüyor.

Yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve gümüş neden alınmalı? İşte cevabı...

Yatırımcıların gözdesi gümüş! Gümüşün gramı bugün kaç lira? 8 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Altın yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 9 Nisan 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön