27 / 04 / 2024

Altında nefesler tutuldu! Piyasaların gözü kulağı ABD'den gelecek o haberde!

Altında nefesler tutuldu! Piyasaların gözü kulağı ABD'den gelecek o haberde!

Fed açıklamalarının ardından yeniden hareketlenen ancak dalgalı bir seyir izleyen altın piyasası yurt dışından gelecek çok önemli bir veriye odaklandı. Bu değerli maden için uzmanlar da, “Bu veri gelmeden yatırım yapmayın!” uyarısında bulundu.



Yatırımcıların gözü kulağı altınla ilgili haberlere çevrilmişken bugün yine önemli bir uyarı geldi. Altınla ilgili yurt dışından gelecek verinin çok önemli olduğunu vurgulayan analistler, bu değerle madene yatırım yapacak olanlara da uyarıda bulundu.

Altında nefesler tutuldu! Piyasaların gözü kulağı ABD den gelecek o haberde!

Altında adeta nefesler tutularak, ABD’den gelecek bir veri beklenmeye başladı. Saat 16.30 da açıklanacak bu verinin altının haftalık kapanışı ve önümüzdeki haftaya başlangıcı için son derece önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, bu veri gelmeden yatırım yapılmaması tavsiyesinde bulundu.

ABD’DEN TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİLERİ BEKLENİYOR

Altının haftayı nasıl kapatacağı, ABD’den gelecek olan tarım dışı istihdam verileriyle belli olacak

Diğer yandan son günlerde yine hareketlenen Ons altın fiyatları,  yatırımcıların ABD’deki verileri yeniden değerlendirmeleriyle 6 haftalık kazanç serisini kırmaya hazırlanmakta.

Altının ons fiyatı, son seanslarda sert dalgalanmalar kaydettikten sonra saat 13:45 itibarıyla 1910 dolar seviyelerinde bir seyir izledi. Gösterge ise, dün 1.960 dolar sınırından 1.912 dolarlara kadar indi.


Geri Dön