24 / 04 / 2024

Altındağ Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Altındağ Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.




Bu zamana kadar Altındağ’a 11 anaokulu, 17 Gençlik Merkezi ve onlarca kültür merkezi yapan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.


“Bu yıl okulun eğitim ve öğretime başlaması için yaz boyunca tüm gücümüzle çalıştık.” diyen Başkan Tiryaki, sözünü tuttu. Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı tamamlanan okul, 102 dokuzuncu sınıf öğrencisi, 250 beşinci sınıf öğrencisi ile eğitim ve öğretime başladı.


“Okulun fiziki şartları özel okulları aratmayacak kadar güzel…”


Okulun bu yıl büyük bir sevinçle eğitim ve öğretime başladığını ifade eden okul müdürü Adnan Şenol, okulun fiziki şartlarının özel okulları aratmayacak kadar güzel olduğunu söyledi. Şenol “Velilerimiz ve hatta öğretmenlerimizden burayı özel okul sananlar oldu. Gerçekten fiziki olarak koşullarımız çok iyi… Fiziki koşullar kadar eğitim ve öğretim kalitesini de üst seviyede tutmak için ben ve öğretmen kadromuz var gücümüzle çalışıyoruz. Okulumuzda tam gün eğitim veriyoruz. Hafta sonları ise kurslar, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Okulumuzu pek çok konuda lider olan bir proje okul yapmayı hedefliyoruz. Hedefimiz Ankara’daki İmam Hatip okulları arasında ilk 3 sırada yer almak…” dedi. 


Okulun tamamı ile Altındağ Belediyesi tarafından yapıldığını hatırlatan okul müdürü Şenol “Başkanımıza,  Altındağ Belediyesi’nin tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bölgemiz ve geleceğimiz için çok önemli bir yatırıma imza atıldı.” dedi.


“Okul yapmak bizim görevimiz değil demedik, gece gündüz Altındağ’ın geleceği için çalıştık.”


Başkan Tiryaki, belediyenin görev alanına girmemesine rağmen, Altındağ’ın öncelikli ihtiyaçlarını çok önemsediklerini aktardı. Temel eğitim kadar, okul öncesi eğitim ve yaşam boyu eğitim çalışmalarını da kapsayan büyük bir eğitim kampanyası yürüttüklerini söyleyen Başkan Tiryaki, “Okul yapmak, bizim görevimiz değil demedik. Gece gündüz Altındağ’ın geleceği için çalıştık. İnanın sabahlara kadar Altındağ’ın çocukları nasıl daha iyi şartlarda eğitim alır, geleceğe nasıl daha iyi hazırlanır diye düşünüyorum. 24 saatin tamamını Altındağ’ın geleceği için çalışarak geçiriyorum. Gecemiz gündüzümüz, Altındağ’ın güzel çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak için…” dedi.


Öğrencilerin her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanan okulun Altındağ’a hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Tiryaki, burada okuyan öğrencilere de başarılar diledi.



Altındağ Belediyesi



Geri Dön