19 / 04 / 2024

Altındaki düşüş için aldatmaca diyen İslam Memiş uyardı! Ekim ayında yükselecek diyerek o tarihi tarih verdi!

Altındaki düşüş için aldatmaca diyen İslam Memiş uyardı! Ekim ayında yükselecek diyerek o tarihi tarih verdi!

Hafta sonu sebebiyle altın fiyatlarında yaşanan son durum yatırımcılar ve altını yakından takip ediliyor. Altın fiyatları sürpriz hareketlilik ile Cumartesi gününe dikey seyirle başladı. Gram altın %0,03 artışla güne başladı. Gram altın yükselirken, akıllarda altın yükselir mi yoksa düşer mi sorusu



GRAM ALTINDAKİ DÜŞÜŞ ALDATMACA

Gram altın, 1020 liradan 970 lira seviyelerine kadar gerilerken, Memiş bu düşüşlerin yatırımcı için bulunmaz bir alım fırsatı olduğunun ve bu düşüşlerin kalıcı olmayacağının altını çizdi.

Altın fiyatlarındaki düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş, 950 - 1000 TL aralığında olan gram altın fiyatları vatandaş için alım fırsatı sunmaya devam ettiğini ifade etti.

 Altındaki düşüş için aldatmaca diyen İslam Memiş uyardı! Ekim ayında yükselecek diyerek o tarihi tarih verdi!

DOLAR, EURO, ALTIN!

Son haftalarda döviz kurlarında ve emtia fiyatlarında sert dalgalanmaların olduğunu söyleyen İslam Memiş, “Özellikle bu sert dalgalanmaların nedeninin döviz kurlarındaki Fed etkisi olduğu çok belirgin. Fed Başkanı ve Fed üyeleri faizi azaltmak için ciddi açıklamalar yapmaya devam ediyor.” dedi.

Yatırımlık dolar saklayanlar acil baksın! Dolar/TL kurunda son durum! Dolar yeni hafta bu kadar olacak!

Altın fiyatlarında hafta sonu çılgınlığı! Tozu dumana kattı! Altını olanlar acil bakın! 1 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın düştü diye sevinenlere kötü haber! Gram altının 1.060 lira olacağını açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön