24 / 04 / 2024

Altını olanlar hemen buraya bakın! İslam Memiş'ten bomba gibi tahmin geldi! Bu rakamları duyan kulaklarına inanamadı!

Altını olanlar hemen buraya bakın! İslam Memiş'ten bomba gibi tahmin geldi! Bu rakamları duyan kulaklarına inanamadı!

Yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alan altındaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor.  Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş elinde altın olanlar için bomba tahminler yaptı. İşte o açıklamalar...



ONS ALTINDA SERT DÜŞÜŞLER GÖRÜLÜYOR

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında  resesyon baskısı geçtiğimiz hafta derinden hissedildi. Geçtiğimiz hafta cuma günü ons altın 1784 doları gördü ve 6 ayın en düşük seviyesine indi. Ons altın daha sonra bir toparlanma kaydetti ve 1812 dolara kadar çıktı.

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, ons altın yeni haftanın ilk işlem gününe 1811 dolardan başladıktan sonra 1804 dolara kadar düştü.  Ons altın ise günü 1807 dolardan kapattı.

Merakla beklenen rakamlara göre, ons altında dün gün içerisinde en düşük 1766 dolar, en yüksek de 1812 dolar seviyeleri görüldü.

Altını olanlar hemen buraya bakın! İslam Memiş ten bomba gibi tahmin geldi! Bu rakamları duyan kulaklarına inanamadı!

GRAM ALTINDA KAYIP YÜZDE KAÇ?

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, dün güne 977 TL'den başlayan gram altın genel olarak primli bir seyir sergiledi. Akşam saatlerinde ons altındaki düşüşe paralel şekilde gerileyen gram altın 961 TL'ye kadar düştü. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, yatırımcıların gözdesi gram altında günlük değer kaybı da yüzde 2'ye ulaşmış oldu.

İslam Memiş, önümüzdeki iki ay boyunca, dolar TL kuru 16-17 bant aralığında dalgalanacağını dile getirdi ve gram altın için "1000 lira altında, 950-1000 aralığında kademeli alım yapabilirsiniz. Bana göre çok iyi bir karar." şeklinde konuştu.

"Bir sonraki atak 1050, bir sonraki atak 1200 ve yılın son çeyreğinde 1450 benim için şaşırtıcı olmayacaktır." diyen İslam Memiş, elinde gram altın bulunduran yatırımcının da her yükselişte hemen satalım dediğini kaydederek, kendince satılmaması gerektiğini söyledi.

Dolar 6 lira olacak iddiasına İslam Memiş'ten cevap: Eylül-Ekim'e hazırlık yapın!

Her tahmini bir bir çıkmıştı, İslam Memiş şimdi de altında bu son kez olacak dedi! İşte bayram öncesi son dakika uyarısı

Altın fiyatlarında senaryo değişti! Altın alev alev! Elinde altını olanlar acil baksın! Son dakika altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön