25 / 04 / 2024

Altını olanlar rekora hazır olun! İslam Memiş tarih verdi

Altını olanlar rekora hazır olun! İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Bir süredir düşüş trendinde olan altın fiyatları, yön değiştirerek yükselişe geçti. Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte altın yatırımcısının merak ettiği tüm ayrıntılar...



ALTIN YATIRIMCISINA UYARI GELDİ

Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyeler vererek, “Altın yatırımcısı elindeki altını satmak için acele etmemeli. Ben altın fiyatlarında yeni rekorlar bekliyorum. Altın fiyatının ilk olarak 1060 lira seviyesine gelmesini kasım ayının ortalarında ise 1.200 lira seviyesine kadar bu yükselişlerin devam edeceğini öngörüyorum” dedi.

ALTIN ALIMINA DEVAM ETMELİ

Vatandaşlar altın alımını sürdürmesi gerektiğini ifade eden Memiş, Çünkü 1000 lira seviyesinin altında gram altın sert yükselişler gördü. Gümüşün gram fiyatı 12,5 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş 2 hafta önce 10,5 lira seviyesindeydi. Ciddi bir anlamda değer kazandı. Dün gümüşün ons fiyatında ve gram fiyatında %9'luk bir değer artışı gördük” uyarısında bulundu.

Memiş, “Gümüşün piyasalarda ons fiyatı 21 dolar seviyesine kadar yükseldi. Bu yükselişin nedeni dolar endeksi uluslararası piyasalarda değer kaybetti. 114.75 seviyesinden 110.90 seviyesine kadar gerileyen dolar endeksi emtia fiyatlarını pozitif yönde etkiledi” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön