25 / 04 / 2024

Altını olanlar rekora hazır olun! İslam Memiş tarih verdi

Altını olanlar rekora hazır olun! İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Bir süredir düşüş trendinde olan altın fiyatları, yön değiştirerek yükselişe geçti. Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte altın yatırımcısının merak ettiği tüm ayrıntılar...



GRAM ALTIN İÇİN YENİ REKOR VERİLDİ

Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk gram altın fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Kur korumalı mevduat sistemiyle birlikte dövizde pek hareketlik olmaması ve sadece yeni kur yansımasıyla bir miktar yükseliyor olması sebebiyle benim sene sonu beklentim 1250 lira seviyesinde iyimser bir tahmindi.

1450 LİRA TAHMİNİ GELDİ

Ama Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketinde yılsonu dolar tahminin 19,51 lira olması 12 ay sonrası döviz kuru beklentisinin ise 22,07 lira olarak verilmesinin ardından gram altının 1450 lira seviyelerine ulaşmasını öngördüğümü söyleyebilirim." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön