26 / 04 / 2024

Altını olanlar rekora hazır olun! İslam Memiş tarih verdi

Altını olanlar rekora hazır olun! İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Bir süredir düşüş trendinde olan altın fiyatları, yön değiştirerek yükselişe geçti. Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte altın yatırımcısının merak ettiği tüm ayrıntılar...



Altın fiyatları düşüş trendini kırarak yükseliş yaşandı. Haftalardır yatırımcısını zarara uğratan altın yükselişe geçmesiyle sevindirdi. Uzmanlardan da vatandaşlara peş peşe kritik uyarılar yapıldı. Uzmanlar altın fiyatlarıyla ilgili kasım ayını işaret ederek tahmin yaptı.

YENİ REKOR İÇİN TARİH VERİLDİ

Gazetevatan'dan Alican Yıldırım'ın haberine göre; Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Memiş, altın yatırımcısına uyarılarda bulunarak yeni rekor için kasım ayını vurguladı. Altın fiyatlarının geçen haftayı düşüşle tamamladığını hatırlatan Memiş, “Altın fiyatları ve gümüş fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe ve Ekim ayına hızlı yükselişlerle başladı” ifadelerini kullandı.

1025 LİRA SEVİYESİNE KADAR YÜKSELDİ

Altının gram fiyatında yaşanan 960 lira seviyesinin 1025 lira seviyesine kadar yükseldiğinin altını çizen Memiş, “Altının ons fiyatı politikalarından dolayı 1615 dolar seviyesine kadar gerilemişti. Ons altın 1705 dolar seviyesine kadar yükseldi. Tam bir haftada 90 dolarlık bir değer artışı yaşandı. Gram altın da bundan pozitif yönde etkilendi. Yükselişler var ve Ekim ayına altın fiyat yatları hızlı yükselişle başladı” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön