23 / 04 / 2024

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar ve gram altında yaşanacak olan dönüşüme dikkat çekerek çok kritik uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yeni ay için çok kritik değerlendirmeler geldi. Yaptığı açıklamada dolar ve gram altın başta olmak üzere emtialarda yaşanacak olan gerilemelere değinen İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde yeni bir ürünün açıklanacağını söyleyerek, bu yeni ürünün piyasaya etkisiyle ilgili olarak da bazı uyarılar yaptı. Memiş, dolar ve gram altında gerilemeye dikkat çekerek çok kritik açıklamalar yaptı.

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

HAZİRAN AYINDA PİYASALARDA NE OLACAK?

Yaptığı açıklamada geçtiğimiz ay boyunca hem döviz hem emtia da yukarı yönlü ataklar gördüğinü söyleyen İslam Memiş, ons altın 21,25 seviyesine gerilerken, dolar varlıkları 104 seviyesine çıkmasıyla Dolar/TL kurunda yeni ataklar gördüklerini kaydetti. 

Nisan ayını final ayı görenlerin Mayıs, Haziran ve temmuzu bekleme ayı olarak gördüğünü söyleyen İslam Memiş, Temmuz ayında ise pik seviye olduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada yatırımcıların dikkatli olması konusunda uyarıları olduğunu söyleyen Memiş, Nisan ayı final ayı yapmakta iyi karar verdiklerini de belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön