26 / 04 / 2024

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar ve gram altında yaşanacak olan dönüşüme dikkat çekerek çok kritik uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Açıklamasında yatırım yapmayanlara değinen İslam Memiş, "Siz geç kaldınız. Soğukkanlı olun Yüksek maliyetler döviz altın almak için koşanlar artık yeter." dedi. Yeni ürün açıklandığında gram altını olumsuz olarak etkileyeceğini söyleyen Memiş, 980 TL'den altın almayın uyarısı yaparak, piyasa fırsatlarının hiçbir zaman bitmeyeceğini de söyledi.

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

BU TUZAĞA DÜŞMEYİN!

İslam Memiş, yeni üründen sonra yaşanacak olan gerilemeden dolayı yatırımcının panik yapıp satış yapmaması gerektiğine değinerek, yatırımcılara tuzağa düşmeyin uyarısı yaptı.

Editörün Notu: Bu haber 1 Haziran 2022 tarihinde saat 12:33'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 44 kuruş, Euro 17 lira 64 kuruş, altının gramı ise 975 lira 94 kuruş değerindedir. 

1 Haziran 2022 güncel altın fiyatları! Altın fiyatları eridi! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?

Hem içeride hem de dışarıda kafalar karışık diyen Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın için kritik seviyeyi açıkladı

Dolarda kritik süreç! Bu sınırı geçerse çok yakında 20 TL'yi görecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön