26 / 04 / 2024

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar ve gram altında yaşanacak olan dönüşüme dikkat çekerek çok kritik uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



GRAM ALTIN VE DOLARDA GERİLEME OLACAK MI?

Karar'ın aktardığına göre, yaptığı açıklamada yeni ürüne Süper Bono dediklerini ancak kendisinin başka bir isimle çıkacaklarını düşündüğünü söyleyen Memiş, "Yeni ürünün açıklanmasıyla sert bir düşüş beklemiyorum. Ama bir gerileme ve TL'de bir rahatlama olacaktır" dedi. Memiş, bu gerilemeyi hızlı bir çöküş şeklinde beklememek gerektiğini söylerken yatırımcıları da soğukkanlı olmaya davet etti.  

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Yaptığı açıklamada Dolar/TL kurunda kademeli düşüş olacağını söyleyen İslam Memiş, "Dolar 15,88 altına düşmeyecek olursa farklı bir senaryo olacak. Dolar/TL kuru bel kemiği olduğu için diğer para birimlerinin de düşmesine neden olacak" dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön