26 / 04 / 2024

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar ve gram altında yaşanacak olan dönüşüme dikkat çekerek çok kritik uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Memiş yaptığı açıklamada gram altında 980 liranın kırmızı çizgi, Dolar TL'de ise 16,40 seviyesinin kırmızı çizgi olduğunu söyleyen Memiş, "Nisan ayında ise dolar 14,70 kırmızı çizgideydi. Gram altında da 930 liraydı. Ve yukarı yönlü atak gerçekleşti. Euro ve Sterlin de yatırımcılara para kazandıran yatırımlardı." dedi.

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

PİYASALAR RESMEN BIÇAK SIRTINDA

Yaptığı açıklamada 1 Mayıs tarihi  itibariyle yukarı yönlü ataklar beklediğini söylediğini kaydeden Memiş, Haziran ayında bir yol haritası olduğunu, iç siyasete odaklı bir ay olacağını söyledi. Bunlardan birinin hazine değişikliği diğerinin ise kurum ve kuruluşlardaki görev değişikliği, erken seçim kararı, dış politika ile alakalı yeni gelişmeler olacağını söylerken, bu gelişmelerin Haziran ayında etken olacağını kaydetti. Haziran'ın ilk haftası Hazine ve Maliye Bakanlığı Kabine Toplantısı sonrası yeni bir ürün açıklayacağını söyleyen İslam Memiş, ürünün adının şu an belirsiz olduğunu söyleyerek, "Dolar'da 16,40 üzeri ataklara müsaade etmeyen bir sistem var kaşımızda. Bu yüzden piyasalar bıçak sırtında heyecanla bekletildi." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön