19 / 04 / 2024

Altınla ilgili flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat

Altınla ilgili flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat

Altın fiyatlarındaki tarihi hareketlilik devam ediyor. Altın yatırımcılarını ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı. Buna göre Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 982 bin liraya geriledi.



Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Yatırımcıları yakından ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı. Altın fiyatlarının kilogram fiyatında gerileme yaşandı. 

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 982 bin liraya geriledi.

Altın piyasasında, en düşük 982 bin lira, en yüksek 998 bin 500 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,9 azalarak 982 bin liradan tamamladı.

KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 2 milyar 87 milyon 843 bin 930,16 lira, işlem miktarı ise 2.123,18 kilogram oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön