25 / 04 / 2024

Alya Dolunay fiyat!

Alya Dolunay fiyat!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Dolunay

Alya Dolunay fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Alya Dolunay fiyat bilgisi ve proje detayları...



BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata inşa edilen  Alya Dolunay  projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Alya Dolunay fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Alya Dolunay fiyat bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.

2 bloktan meydana gelen proje 5 bin 56 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Proje içerisinde 3+1 ve 5+2 dubleks daire tipinde 108 daire, 12 dükkân olmak üzere 120 bağımsız bölüm bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 183 ile 357 metrekare arasında değişiyor. Beylikdüzü'nün gün geçtikçe değerlenen bölgelerden biri olan Atatürk Bulvarı'nda hayata geçen projenin yarısından fazlası yeşil alandan meydana geliyor. Geniş daire ve dükkanlarıyla ön plana çıkan proje hem konut alıcıların hem de ticari yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getiren Alya Dolunay ticari trafiği artırmaya başladı. 

Ticari ve konut projesi olarak Beylikdüzü'nün önemli lokasyonlarında Atatürk Bulvarı'nda yükselen Alya Dolunay her türlü yatırımcıya sesleniyor. Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin yanında konumlanan proje alışveriş merkezleri, hastane ve eğitim kurumlarına da yakın mesafede bulunuyor. 

 Alya Dolunay fiyat!

Alya Dolunay fiyat!

2 milyon 300 bin TL’den başlayan dairelerin fiyatları 4 milyon 250 bin TL’ye kadar çıkıyor. Ek olarak projede 3 bin 634 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Sosyal alanlarıyla ön plana çıkan Alya Dolunay'da geniş bahçe kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar bulunuyor. Pandemi nedeniyle izolasyon hayatının önem kazanması ile  Alya Dolunay izole yaşama yeni boyut kazandırıyor.

https://www.boss4.com.tr/proje/alya-dolunay

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


 


projeye sor



Geri Dön