29 / 03 / 2024

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Dolunay

BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.



Gayrimenkul ve inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı iş insanı El Khatib Group ile kurduğu  BOSS4 Gayrimenkul İnşaat  yatırımlarına devam ediyor. Firmanın kentsel dönüşüm projesi olarak Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği  Alya Dolunay  satışa sunuldu. Önceki ay yıkım çalışmaları tamamlanan projede inşaat çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 

Beylikdüzü'nün gün geçtikçe değerlenen bölgelerden biri olan Atatürk Bulvarı'nda hayata geçen projenin yarısından fazlası yeşil alandan meydana geliyor. Geniş daire ve dükkanlarıyla ön plana çıkan proje hem konut alıcıların hem de ticari yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getiren Alya Dolunay ticari trafiği artırmaya başladı. 

2 bloktan meydana gelen proje 5 bin 56 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Proje içerisinde 3+1 ve 5+2 dubleks daire tipinde 108 daire, 12 dükkân olmak üzere 120 bağımsız bölüm bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 183 ile 357 metrekare arasında değişiyor. 2 milyon 300 bin TL’den başlayan dairelerin fiyatları 4 milyon 250 bin TL’ye kadar çıkıyor. Ek olarak projede 3 bin 634 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Sosyal alanlarıyla ön plana çıkan Alya Dolunay'da geniş bahçe kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar bulunuyor. Pandemi nedeniyle izolasyon hayatının önem kazanması ile  Alya Dolunay izole yaşama yeni boyut kazandırıyor. 

Bölgeye yeni vizyon kazandıracak 

Beylikdüzü’nün tam merkezinde hayata geçen üst düzey donanımı ve geniş yeşil alanı ile bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına prestij kazandırdıklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “2020’nin sonunda 300 milyon TL’lik bir yatırımla start verdiğimiz 3 projemizden biri olan Alya Dolunay, ortaklığımızın prestij projelerinden biri olacak. 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz, her yönü ile yatırımcılarına kazandıran bir proje olarak literatüre girecek. Hem ticari hem de konut projesi olarak bölgeye vizyon kazandıracağız. 3 bin 634 metrekarelik peyzaj alanına sahip geniş bahçesinin yanı sıra kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal donatı alanları ile pandemi döneminde oluşan izole yaşam anlayışına üst düzey bir boyut getireceğiz. Bölgede geliştirilen kentsel dönüşüm projelerinden farklı olarak prestij unsurunu ön plana çıkaracağız. Projemiz tüm unsurlarıyla yatırımcılarımızdan tam not aldı. Bunu giderek artan talepte görebiliyoruz" dedi. 

Yaşam Vadisi’ne yakın konumda yer alıyor

Ticari ve konut projesi olarak Beylikdüzü'nün kalbi Atatürk Bulvarı'nda yükselen Alya Dolunay her türlü yatırımcıya sesleniyor. Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin yanında konumlanan proje alışveriş merkezleri, hastane ve eğitim kurumlarına da yakın mesafede yer alıyor. 

 Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

Prestij yaşam yeniden tanımlanıyor

5 bin 56 metrekarelik bir alanda yükselen Alya Dolunay'da  3+1, 5+2 dubleks daire tiplerinde 108 daire ve 12 dükkân bulunuyor. Projenin peyzaj alanı ise 3 bin 634 metrekare büyüklüğe sahip.

Adres:Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yan Yol Cad.

Ataköy Towers 20/1 A Blok. Kat:12 Ofis No: 155-158-159-160-161

Bakırköy/İstanbul Türkiye


Tel: 444 25 92

https://www.boss4.com.tr/proje/alya-dolunay


projeye sor



Geri Dön