28 / 03 / 2024

AnadoluJet Kocaeli seferlerini arttırıyor!

AnadoluJet Kocaeli seferlerini arttırıyor!

AnadoluJet'ten yapılan yazılı açıklamada AnadoluJet, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı' na uçak seferlerini yarından itibaren haftada 7 güne çıkaracak. Uçuşlar ve kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgiye çağrı merkezi ve internet sayfasından ulaşılabilir.



AnadoluJet'ten yapılan yazılı açıklamada, sanayi başkenti Kocaeli'yi direkt ve aktarmalı uçuşlarıyla Anadolu'ya bağlayan Anadolujet'in bölgeye yatırım yapmaya devam ettiği belirtilerek, kentte mart ayı başından bu yana haftada 6 gün sefer düzenleyen şirketin, yarından itibaren sefer sayısını arttıracağı kaydedildi.


AnadoluJet'in Cengiz Topel Havalimanı'ndan haftanın her günü saat 07.05,  Ankara  Esenboğa Havalimanı'ndan ise 22.55 saatlerinde karşılıklı sefer düzenleyeceği vurgulanan açıklamada, "İnternet üzerinden yapılan satışları için kurguladığı ve Ocak ayında başlayan 'Kocaeli Aktarma Kampanyası' ile Kocaeli'yi uçurmaya devam edecek olan AnadoluJet, Cengiz Topel Havalimanı çıkışlı ve varışlı Ankara'ya 39 TL, Ankara aktarmalı tüm seferlerde ise herşey dahil 99 TL'ye 31 Mayıs 2014 tarihine kadar seyahat etme fırsatı sunuyor" ifadesine yer verildi.


Açıklamada, uçuşlar ve kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgiye çağrı merkezi ve internet sayfası üzerinden ulaşılabileceği bildirildi.


AA


Geri Dön