23 / 04 / 2024

Analistler "Düşükten altın aldım arkama yaslanırım" diyenlere seslendi! İşler öyle değil

 Analistler

Altındaki düşüşün ardından çok sayıda vatandaş altına yatırım yapmaya başladı. Ancak analistler Amerikan Merkez Bankası'nın enflasyonla mücadelede başarsız olabileceğini ve daha şahin politikalar izleyebileceğini belirtiyor. Bu da altındaki düşüşün süreceği anlamına geliyor.



Dolardaki yükseliş, yatırımcıları otomatik olarak altına sevk etti. Güvenli liman olarak görülen altın, ons fiyatındaki düşüşün ardından bir hayli rağbet gördü.

DÜŞÜKTEN ALTIN ALDILAR

Çok sayıda vatadaş, yaşananları fırsat bilerek düşükten altın alıp arkasına yaslandı. Altının yeniden yükseleceği günü beklemeye başladı. Fakat işler öyle değil.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön