25 / 04 / 2024

Android hayranlarının merakı bitti! İşte Galaxy M54'ün tasarımı

Android hayranlarının merakı bitti! İşte Galaxy M54'ün tasarımı

2023'e girer girmez arka arkaya yeni modellerini piyasaya süren Samsung şimdi de  Galaxy M54 5G modelinin tasarımı ortaya çıktı.



Herkes gözünü 1 Şubat’ta yapılacak olan Galaxy Unpacked etkinliğine çevirmiş halde. Samsung, düzenleyeceği organizasyonla beraber Galaxy S23 modellerini  tanıtacak. Güney Koreli teknoloji devi yeni amiral gemisini tanıtmaya hazırlanırken bir yandan da diğer cihazlarının çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Samsung Galaxy M54 5G dizaynıyla diğer modellerden ayrılıyor. Samsung, S serisi ailesinin yanı sıra A ve M serilerinin yeni üyelerini de yeni sene ile beraber tanıtıyor. Son olarak Galaxy M54 5G cihazın resmi görselleri ortaya çıkmış halde. Firmanın yeni dizayn mantığı benimsendiği yeni modelde bazı incelikler ise dikkat çekici.
Şu ana kadar gördüğümüz diğer Samsung telefonlarda olduğu gibi Galaxy M54 5G’nin de özgür kamera adalarının dikey bir düzen ile yer aldığını görüyoruz. Ancak M54 5G sahip olduğu kavisli arka kısmı ve çerçevesi ile diğer modellerden ayrılıyor.

Android hayranlarının merakı bitti! İşte Galaxy M54 ün tasarımı

MySmartPrice aracılığı ile paylaşılan video ve görsellerde yeni telefonun arka kısmında hafif bir kavisin yer aldığı basitçe fark ediliyor. Bunun yanı sıra akıllı telefonun çerçevesi de bu kavise uydurulmuş bir halde dizayn edilmiş durumda.


Geri Dön